Morgonsvammel 2013-03-16

Categories: Mixlr, Svammel
Tags: No Tags
Comments: 10 Comments
Published on: mars 16, 2013

Utan morgonsvammel är det ju ingen riktig lördag Ler

 

image

 

Morgonsvammel 2013-03-16 by ITSIT. Mixlr – Listen together live..

Posted by | View Post | View Group
10 Comments
 1. stefan skriver:

  visst är du en google talliban Freddy! För några år sen..när Nexus One kom digga jag allt med Google och dregla som fasen efter den luren men köpte den inte..varför kommer jag inte ihåg nu? Nu för var dag som går så får man leva med att ”allt faller” inget är för evigt..smaken ändrar!
  Håller med dig lite gällande twitter..men när TV/radio de medier som jag gillar hänvisar till Twitter så är det bara att hänga på! Och det är skit skoj att följa # när det samtidigt är nått på TV eller radion! Sen att bekanta sig med nån på Twittret funkar utmärkt! 🙂

  • Freddy skriver:

   Gillar ju det som är bra 🙂

   Twitter är också bra, men kanske mer får att få information (eller försöka sprida den). Lite små korta konversationer funkar ju också bra. Men blir det längre och många inblandade så tycker jag nog att det blir väldigt svårt att överblicka.

   Man märker också att twitter är bättre på att driva trafik till bloggen 🙂

   Det optimala är förmodligen att använda en kombo av tjänster.

 2. stefan skriver:

  Min kombo är FB, twitter och mina bloggar! Det är troll och barnfritt i mina flöden just nu iaf det är viktigt för mig. Erkänner att G+ var jäkligt skoj för 1 år sen med veckans Gplussare! Men sen…:(

  • Freddy skriver:

   Jag har nog fler troll på twitter 🙂
   Man jag tror att en del av skillnaden vi upplever vad det gäller G+ är sättet vi postat på. Om jag inte minns fel valde du att posta allt offentligt. Då lämnar man ju faktiskt fältet fritt för ”troll” och otyg även vad det gäller de lite mer personliga postningarna. Vissa saker jag postar vill jag välja vilka som ska få läsa. Sen har vi ju det där med sökmotorer, riktigt allt vill man kanske inte ska gå att Googla fram. Det är en av sakerna jag ser som en liten nackdel med twitter, allt man lägger där är öppet för världen. Sen kan man ju bli inlagd i diverse konstiga listor när ”trollen” hittat en.

   Men som vi sagt många ggr ”smaken är ju som baken” 🙂

 3. Freddy skriver:

  B T W varför inte testa min lilla Twitter-widget och berätta att du varit här 🙂

 4. stefan skriver:

  Det enda trollet jag sett att du har i dina tweets är ju jag ju!! 😉 Hur som det blev för mycket med plusseriet mer ett tvångsmässigt postande som oftast som du säger var som att ropa ensam på torget..så jag ropar för mina få men trogna fans på FB och på bloggarna det känns mer bestående! Ska testa din widget Freddy!

 5. Stefan skriver:

  ”PK-tomtar och troll”? Berätta mer!

 6. Freddy skriver:

  Hamnade väl på listan för att skapaen inte riktigt delade min inställning till SD och andra brunskjortor. Fick många otrevliga kommentarer när jag var mer aktiv med åsikter på twitter.

 7. stefan skriver:

  just så..minder trevligt. 🙁

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
december 2017
M T O T F L S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Lite statistik :-)
 • 59Det här inlägget:
 • 73754Antal läsningar totalt:
 • 11Läsningar idag:
 • 18Läsningar igår:
 • 284Läsningar förra veckan:
 • 647Läsningar per månad:
 • 46543Antal besökare totalt:
 • 11Besökare idag:
 • 17Besökare igår:
 • 143Besökare förra veckan:
 • 384Besökare per månad:
 • 19Besök per dag:
Welcome , today is måndag, december 18, 2017