Varför Twitter ?

Categories: Tycker
Tags: No Tags
Comments: 1 Comment
Published on: april 1, 2013

imageNi som följer mig har säkert märkt att jag brukar tjata en massa om det här med sociala nätverk. Det är väl inte heller nån större hemlighet att jag har en favorit.

Men alla tycker vi olika och det skulle vara kul att försöka samla ihop lite argument för de olika tjänsterna. Så nu tycker jag att du ska berätta varför du tycker att Twitter är det självklara valet för social närvaro på nätet. M a o i den här posten ska det bara vara argument för just Twitter, sen kan du mycket väl kommentera de olika posterna med om du inte håller med om vad som skrivs.

Nu är jag mycket medveten om att spridningen av posten för respektive nätverk blir lite orättvis då jag har lite fler följare på ett visst nätverk 🙂

Så ta chansen att övertyga mig om jag har fel i min uppfattning!

Posted by | View Post | View Group
1 Comment
 1. Thomas Sjöholm skriver:

  Jag vet inte om man kan säga att den ena är bättre än den andra. Jag använder twitter sedan en tid tillbaka, och gillar att man bl.a kan följa ”kändisar” och se vad dom gör och tycker. Ibland kan man t.o.m. få svar från dom!. Med endast 140 tecken så blir man lite begränsad. Men ibland kan det vara skönt att slippa läsa och skriva alldeles för långa inlägg. Twitter är också väldigt snabbt och enkelt. Inga subforum hit och dit.

  Twitter är ett komplement till Google+. Jag använder dessa båda på helt olika sätt, och ämnena är också olika.

  Risken att ha alldeles för många Sociala medier gör att man blir lite ”slav” under dessa. Det tar tid att plöja igenom allt efter en arbetsdag. Jag har rensat ganska kraftigt själv. Kvar är Google+ och Twitter. Det räcker gott och väl.
  Så summa sumarum blir att Twitter är ett bra och annorlunda komplement till t.ex. Google+.

  Thomas S.

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
juli 2017
M T O T F L S
« Jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Lite statistik :-)
 • 161Det här inlägget:
 • 65525Antal läsningar totalt:
 • 19Läsningar idag:
 • 36Läsningar igår:
 • 203Läsningar förra veckan:
 • 619Läsningar per månad:
 • 43328Antal besökare totalt:
 • 19Besökare idag:
 • 28Besökare igår:
 • 180Besökare förra veckan:
 • 474Besökare per månad:
 • 23Besök per dag:
Welcome , today is söndag, juli 23, 2017