Obildad och trög!

Categories: Gplussat
Tags: ,
Comments: 8 Comments
Published on: april 6, 2013

Jag har verkligen försökt!

Till och med under flera år, men jag får liksom inte till det. På sista tiden får t o m med en massa nya följare, men jag har så svårt för det. Hur mycket jag än försöker så kan jag bara inte blir kompis med Twitter. Tycker det är ett bra verktyg för att följa aktuella händelser via taggar. Bra till att följa företag och personer som lägger ut intressanta länkar, kanske få sig ett och annat gott skratt. Funkar väl och bra till att försöka sprida vidare länkar till intressanta artiklar o s v.

Visst funkar det till att svara på ett godmorgon m m, men ska det diskuteras så tappar jag snabbt tråden. Dessutom får jag så förbaskat svårt att lyckas formulera vad jag vill få sagt när hälften av det tillgängliga utrymmet äts upp av pingningar och taggar. Sen tycker jag faktiskt att det är ett problem att allt jag säger blir tillgängligt för hela världen. Jag har absolut inget emot en öppen diskussion, men i vissa fall vill jag inte att grannen, en kund eller någon annan allmänt nyfiken ska kunna se vad jag skriver på nätet.

Nä nån hängiven twittrare lär jag nog aldrig bli! Men jag har definitivt inga planer på att lämna plattformen, det finns faktiskt mycket intressant att hämta där.

 Basen för mitt digitala liv lär nog fortsätta att vara en helt annan plattform, och med den utveckling som sker där så ska det nog mycket till för att få mig att byta bas.

Så vill du ha mer kontakt med mig och kanske delta i diskussionen i mina och andras trådar så tycker jag att du ska cirkla in mig på http://goo.gl/rKpqA

#PLATTAN

Embedded Link

Freddy Håkansson (freddyhakansson) on Twitter

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

Posted by | View Post | View Group
8 Comments
 1. Det där lärde jag mig för länge sen… att det inte går att diskutera, men det passar gaphalsarna där som inte är intresserade av diskussion.

 2. Formatet suger för diskussioner och det är en stark åsiktsstringens därinne. Mycket kollegiala ryggdunkningar som jag tröttnat på efter 5 minuter.

 3. Stefan skriver:

  Detta återkommande att du har lite svårt med Twitter liknar mina problem jag hade med G+ och att få gnälla älta är ju så härligt 🙂 Men sillnaden är ju att jag lämnat plusseriet. Men är ju pop på twittret ju så var rädd om dina fans där! 🙂

  • Freddy skriver:

   Jag säger inte att Twitter är dåligt till allt, läser du lite noga vad skriver så tycker jag att det är suveränt för vissa saker.

   Däremot tycker jag att det är en dålig kommunikationsplattform för interaktion mellan flera användare.

   Sen kanske rubriken är lite provokativt skriven 🙂

 4. stefan skriver:

  Jo jag läser noga vad du skriver Freddy! Men det blir det negativa som fastnar. Precis som att den där ”stiffen” som ständigt gnällde på G+.. men som jag skrev det är ju kul att klaga.. 🙂

 5. Daniel Åkerblom Daniel Åkerblom skriver:

  Som jag har fattat så länkar man sina blogginlägg för spridning där och diskussion på bloggen sedan.

  För egen del har jag Twitter till omvärldsbevakning. Världens bästa skolutvecklare, lärare och så vidare ett klick bort.

 6. Åsa Magnusson Åsa Magnusson skriver:

  Jag glömmer bort Twitter, har inget behov av extra snabba nyheter. Vet inte vad jag ska skriva där och har svårt att följa.

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
oktober 2018
M T O T F L S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Lite statistik :-)
 • 100Det här inlägget:
 • 96041Antal läsningar totalt:
 • 15Läsningar idag:
 • 26Läsningar igår:
 • 189Läsningar förra veckan:
 • 475Läsningar per månad:
 • 52992Antal besökare totalt:
 • 14Besökare idag:
 • 20Besökare igår:
 • 160Besökare förra veckan:
 • 366Besökare per månad:
 • 21Besök per dag:
Welcome , today is lördag, oktober 20, 2018