Mina tips å länkar

Categories: Gplussat
Tags: ,
Comments: 5 Comments
Published on: augusti 17, 2013

Under sommaren har det som ni kanske märkt varit ganska tyst från mig vad det gäller tips och länkar. Har faktiskt knappt tittat på mitt RSS-flöde.Har inte mått väl och känt att jag har väl inget att komma med vad det gäller tips och länkar.

Har faktiskt känt att det handlade om att visa mig som nån slags "bror duktig" och visa vad jag kan. Samtidigt har jag mer och mer tvivlat på att jag överhuvudtaget besitter ett uns av kompetens inom området. Kanske beroende på mina misslyckade försöka att hitta några som tycker att jag har nått kunnande att förmedla eller nån användning av det jag kan.

Men trots allt så tror jag fortfarande att jag besitter en ganska god allmänkunskap kring det här med datorer och hur man kan få nytta av datorer och smarta mobiler.

Men nu är jag igång igen, känner att jag tappat massor på att inte följa med i vad som händer. Och det känns  lite trist att slänga bort det jag samlat på mig och bara bli sittande med en massa inaktuellt vetande. Då mina diverse sidor också bli ett slags komihåg för mig själv så kan jag ju lika gärna dela med mig till den som finner det intressant.

Så nu har jag dragit liv i min HootSuite igen, och spammar på.

Eftersom jag är en obotlig optimist och drömmare så har jag väl inte helt gett upp hoppet om att någon en vacker dag ska tänka "den gubben kan vi nog ha nytta av".

Vem vet jag kanske t o m får för mig att göra videoguider igen.

#PLATTAN

Embedded Link

Mina tipslänkar – Freddy’s

Google+: Reshared 1 times
Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

Posted by | View Post | View Group
5 Comments
 1. Gillar dina tips och har många gånger upptäckt en del jag har nytta av så kör på 🙂

 2. Erik Andersson Erik Andersson skriver:

  Kör hårt kapten!

 3. Albin Larsson Albin Larsson skriver:

  Många bra tjänster jag hittat tack vare dig +Freddy Håkansson! 🙂

 4. Lelle Nilsson Lelle Nilsson skriver:

  Tackar för tipsen, delar till mig själv för att kolla in senare.

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
november 2017
M T O T F L S
« Okt    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Lite statistik :-)
 • 89Det här inlägget:
 • 72890Antal läsningar totalt:
 • 26Läsningar idag:
 • 26Läsningar igår:
 • 207Läsningar förra veckan:
 • 702Läsningar per månad:
 • 46014Antal besökare totalt:
 • 21Besökare idag:
 • 23Besökare igår:
 • 179Besökare förra veckan:
 • 555Besökare per månad:
 • 23Besök per dag:
Welcome , today is fredag, november 24, 2017