Den där ansiktsboken :-)Nu cirkulerar dom här dumheterna igen

Categories: Gplussat
Tags: ,
Comments: 18 Comments
Published on: oktober 23, 2013

Den där ansiktsboken 🙂

Nu cirkulerar dom här dumheterna igen. Dagens fråga får väl bli vad som händer om man gör som det står.

————————————————————————
Hej!
Till alla er som är på min vänlista i Facebook . Jag har inte velat göra det , men efter att hitta alla mina bilder på en annan plats , skulle jag vilja be om en tjänst…… Du kanske inte vet att Facebook har förändrat sin privatliv konfiguration igen .Tack vare den nya "Grafik appen", kan en person på FB var som helst i världen se våra bilder, våra gilla och våra kommentarer . Under de kommande två veckorna kommer jag att hålla detta budskap på min sida och jag ber er att göra följande och kommentera med GJORT. De av mina vänner som inte behåller min information privat kommer att tas bort från min lista över vänner, eftersom jag vill att den information som jag delar med er , mina vänner , skall stanna bland mina vänner och inte vara tillgänglig för hela världen .Jag vill kunna publicera bilder på mina vänner och familj utan främlingar skall kunna se dem , vilket är vad som händer nu när du gillar eller kommenterar. Tyvärr kan vi inte ändra den här konfigurationen eftersom FB har gjort det så här .
1 .Så snälla , placera muspekaren över mitt foto som visas i rutan ( utan att klicka ) och ett fönster öppnas .
2 . Nu flyttar markören till ordet vänner, återigen utan att klicka och sedan klicka på inställningar.Finns inte inställningar gå till nästa punkt.
3 . Avmarkera Livshändelser och Kommentarer och Gilla-markeringar. Detta gör att aktiviteter som rör min familj och vänner inte längre kommer att offentliggöras .
4 . Nu , kopiera och klistra in denna text på din egen vägg ( Dela INTE det ! ) . När jag ser det publicerat på din sida , kommer jag att avmarkera samma.
————————————————————————

Men nån har nog roligt åt det 🙂

#PLATTAN  

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

Posted by | View Post | View Group
18 Comments
 1. Först med rätt svar vinner ett gratis fb-konto under två år 🙂

 2. tips från coachen om man inte vill att "kreti och pleti" ska få reda på något: lägg inte ut något om det på Facebook!

 3. Det verkar krångligt det där med Fejjan, inget för en annan hobbypulare.

 4. Erik Andersson Erik Andersson skriver:

  Om man jämför med g+ +1 spridning så gäller den bara publika poster?

 5. Danni Efraim Danni Efraim skriver:

  Det där är bara dumheter. Hela posten är en serie stora missuppfattningar. Ingen kan se något som inte är delat med dem. Om man gör ändringarna som beskrivs så är det enda som händer att den personen som följt stegen inte längre kommer få upp vissa händelser från den andra personen i sitt alldeles egna flöde.

 6. Patrik Hedlund Patrik Hedlund skriver:

  Det som händer om man följer stegen som postats ovan är att jag inte längre kommer att se Livshändelser, kommentarer och gilla-markeringar som min vän står för. Det dyker inte längre upp i min feed. Alla andra kommer dock fortfarande se det. Så det hjälper ju bara personen att gömma sig från de som hen valt att göra till sina vänner.

  Graph search söker alla poster jag har rätt att se. Det vill säga, de som delats med mig.

  Om +Erik Andersson publicerar ett publikt foto av +Freddy Håkansson kan jag söka på "Photos of Freddy Håkansson" och se bilden, även om Freddy valt att inte visa den på sin profil.

  Om Erik gillar ett foto som är publikt kan jag se det genom sökning på "Photos that Erik Andersson likes".

  Graph search ger ingen möjlighet att se foton som jag tidigare inte kunde se. Den hjälper mig bara att hitta foton som jag annars inte hade upptäckt.

 7. Danni Efraim Danni Efraim skriver:

  Vad inställningen säger är alltså: "jag vill inte längre i mitt flöde se vad person X gillar eller kommenterar, bara de faktiska inlägg som person X gör".

 8. Vinnare blev som vanligt +Danni Efraim  🙂

  Lite komiskt….
  När jag kollade hur flertalet av de som spred det här hade sina delningsintällningar så verkade det som man körde med offentlig som standard. Är kanske där dom skulle börja.

 9. Pontus Fröding Pontus Fröding skriver:

  Undra hur många varv den har gått nu i olika versioner …

  På fb kör man allt offentligt, kan man inte stå för det man publicerar så ska man inte publicera något 😉

 10. Patrik Hedlund Patrik Hedlund skriver:

  +Aengeln Englund Jag antar att man menar Facebook Graph Search. Kan förstås ha fel. Men det låter som att det är den som menas.

 11. Allt som postas från diverse appar har jag ställt om så det visas för bara mig. Sen justerar jag delningen efteråt, det är en sak som jag faktiskt tycker FB är bättre på en G+. Där kan man justera sina delningar efter att posten är skapad: Sen är det inte dumt att kunna lägga in en bild till en kommentar.
  Gissar att vi snart har det här också.

 12. Aengeln Englund Aengeln Englund skriver:

  Jo, jag förstår att det är det som menas. Kedjebreven blir ju inte bättre av att de är dåligt översatta från en engelsk förlaga.

 13. Åke Jonsson Åke Jonsson skriver:

  Haha, den är bra! Det gäller att sysselsätta folk;)

 14. Michael Baggelin Michael Baggelin skriver:

  Jag har lämnat FB bakom mig, ingenting har någonsin varit så meningslöst någonsin… nu fokuserar jag på det jag borde göra och det blir förbannat bra med en effektivitet aldrig skådad 😉

 15. Calle Söderberg Calle Söderberg skriver:

  Försökte reda ut det där åt folk på Fb förra vintern, men det var svårt att få dem att förstå.

  Kruxet verkar vara att folk misstar invändningen att den där serien instruktioner gör något helt annat än vad som påstås som att jag invänder mot själva önskan i början av inlägget.

  Det löser sig ju så småningom, men det tar ju lite tid att få somliga att förstå.

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
oktober 2018
M T O T F L S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Lite statistik :-)
 • 75Det här inlägget:
 • 96329Antal läsningar totalt:
 • 8Läsningar idag:
 • 15Läsningar igår:
 • 399Läsningar förra veckan:
 • 763Läsningar per månad:
 • 53050Antal besökare totalt:
 • 8Besökare idag:
 • 15Besökare igår:
 • 150Besökare förra veckan:
 • 424Besökare per månad:
 • 20Besök per dag:
Welcome , today is tisdag, oktober 23, 2018