Nu får vi hoppas att det snart är dags för den här dåren att lämna den politiska…

Categories: Gplussat
Tags: ,
Comments: 20 Comments
Published on: januari 26, 2017

Nu får vi hoppas att det snart är dags för den här dåren att lämna den politiska scenen.

Inte ens "vanligt folk" som gått "livets hårda skola" vill väl ha politiska företrädare som har för vana att springa på krogen, slå folk på käften och vara allmänt störig och otrevlig.
#PLATTAN

Embedded Link

Utredningen om Kent Ekeroths krogbråk klar
Utredningen om riksdagsmannen Kent Ekeroths (SD) misstänkta krogmisshandel är klar och omfattar cirka 150 sidor och drygt ett dussin vittnen. Han har fram

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

Posted by | View Post | View Group
20 Comments
 1. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Vi får hoppas att han låses in denna gång fast jag är tveksam. Han verkar vara gjord av teflon. Och partiet verkar inte ville sparka honom för han vet troligen för mycket om all skit dom sysslar med.

 2. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Han är en makalös idiot. Han måste ha någon slags hållhake på Åkesson.

 3. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Troligen sitter han på en massa om saker dom gör bakom kulisserna han är ju tex deras inofficiella mediestrateg som sprider saker på alternativ media. Det var ju samma med Almquist han blev dom ju tvungen att betala mer än en miljon till för att han skulle vara tyst när dom sparkade honom efter järnrörsskandalen. Dock kan det vara problem att göra det nu eftersom det verkar som om dom var tvungen att begå ekonomiska brott för att få loss dom pengarna och det är ju i rättegång nu. Dom vill nog inte utsätta sig för det igen. Och Ekenroth är nog inte lika lätt att köpa loss för han är fanatisk.

 4. Fredrik Hansson Fredrik Hansson skriver:

  Näe låt oss hoppas att de är slut med sånt för hans del och att han tar de lilla förstånd han nu har och hittar ett tillräckligt djup grop att hoppa ner i

 5. Anders Jackson Anders Jackson skriver:

  Det brott som han anklagas för ger väl aldrig fängelse?
  Sedan så är han värdefull för partiet, eftersom han lockar de mer extrema medlemmarna/stödgrupperna. De som täcker inrasister och nazister.

 6. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Det är nog att klassa som ringa misshandel och det finns några månader i straffskalan. Dock så blir det nog som mest böter och skulle han mot förmodan få fängelse då blir det villkorligt. Dock är det bra om han får en dom för det markerar och får han villkorligt då är det bara att hoppas att han inte sköter sig. men jag håller med dig om att partiet lär nog inte sparka honom eftersom han är länken till nazisterna och för att han vet för mycket.

 7. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Tror tvärt om han är en katastrof för partiet. De som är extrema tycker Åkesson är en "jävla sellout" (riktigt citat jag sett många gånger i trådar). Han skulle hoppa av och gå med i någon av extremistpartierna istället, vad de nu heter: SvP (finns väl inte längre), NMR eller nått.

  Har sett flera gånger oxå hur de irriterar sig på Sd's "sionistiska krameri" eftersom SD gärna stöttar Israel i palestinafrågan. Något nassarna har väldigt svårt för eftersom ja… de är nassar. Något de ironiskt nog möjligtvis av helt andra skäl, har gemensamt med islamister och vänstern 🙂

 8. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Där har du nog fel. För dels så är det han som fortfarande får dom extremaste att eldas på och rösta på SD. Och även om dom ser dom som sell outs så är det SD som dom har att rösta på. Och har man läst lite historia då vet man att nazister brukar komma till makten genom att göra som SD och slipa kanterna och det fattar nog en del nazister. Dom har ju visat lite vad dom skulle göra om dom får makten och det är autoritärt.

  Det där med att dom stödjer Israel tror jag att även en del av nazisterna är ok med för det är ju inte så att dom gillar dom det är ju för att Israels regering och extremister hatar muslimer. Det är en variant av att bli fiende med sin fiendes fiende. Men ingen tror ju att SD skulle behandla judar bättre efter att dom fått bort alla muslimer. Det borde ju ha blivit ännu mer tydligt efter filmen med SD politikern som skrattar åt att några polacker hade sparkat på döda djur och låtsats att det var judar.

 9. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Jo det är väl så kanske. En röst på NMR är ju en röst i sjön för dem… borde väl även dom begripa.

  SD's budskap och framtoning är inte alls så, inte officiellt, men jag håller med om att det förmodligen är tillsnyggad retorik för att få vara med och leka. Ulv i fårakläder.

  När det kommer seriösa alternativ till SD så kommer en av två saker hända:

  a) Folk tycker sd blir bekräftade och röstar på originalet
  b) Folk känner att äntligen slipper jag rösta på idioter bara för att få gehör för en enda sakfråga.

  Jag hoppas på b.

 10. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Fast tyvärr verkar det inte vara så eftersom dom växer fortfarande fast M i princip säger att dom kan regera med aktivt stöd av SD. Fast det verkar vara mest M röstare som hoppar runt nu. Dom verkar ha förlorat M väljare som är för invandring som hoppat över till C och dom har redan förlorat röster till SD och kan kanske få tillbaka några. För mig kan det iofs bli ett bra utfall av att alliansen är i kaos och det är att dom inte kan samarbeta vid valet och förhoppningsvis att KD åker ut för då blir dom dessutom svaga. Då kan vi kanske få en starkare röd regering.

 11. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Sd kommer att växa tills ett annat parti kan övertyga om att de kan driva deras migrationspolitik. Dessa 20 30% eller många det nu är vill inte ha dagens politik, men vill gärna slippa idioter som Eneroth och hans gelikar.

  Det är två år kvar. Ska M få ta stafettpinnen ensam med kd? Kommer S konkurrera med dem? Kommer L göra det? Finns en del som tyder på det. Även inom mp lyfts röster ser jag, mp har många invandrare från mellanöstern som vet och ser.

 12. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  +Robert Nilsson Du glömmer att majoriteten av Svenska folket inte vill ha SD, KD´s och M´s flyktingpolitik. Därför finns det ingen anledning att börja närma sig SD´s politik. Det har dessutom visat sig vara en katastrof i grannländerna.

 13. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Sedan när är 30% en majoritet Thomas?

  Oj denna har jag missat. Passerade den obemärkt förbi eller var jag bara ouppmärksam?

  sverigesradio.se

 14. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  +Robert Nilsson Du läste visst inte riktigt vad jag skrev jag skrev inte att dom som vill ha SD är en majoritet utan det är en majoritet som vill stänga dom ute.

  Länken du gav visar förövrigt Alliansen osäkerhet. Dom är så kåt på att få makt igen att det är pinsamt.

 15. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Trodde inte Björklund hade öppnat för det. Han är tyst nu.

  Ah du menar så. Fast jag tror inte det längre. Väldigt många verkar vara trötta på den retoriken och uppfattar den som barnslig. Även om de inte stödjer sd. Vi får se vad som händer, Batra kan vinna på detta.

  Framför allt tycks väldigt många allians-väljare vara irriterade på att de inte tar makten.

  Kan förstå din hållning. Gillar man inte alliansen är sånt här strul positivt på kort sikt (kanske även på lång sikt)

 16. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Fast även om man gillar alliansen så fattar jag inte hur man kan vilja att dom ska skapa en stor regeringskris speciellt strax innan valet. Svensk ekonomi går bra. Arbetslösheten minskar. Att då skapa ett kaos som inte är bra för staten förstår jag inte poängen med och att göra det strax innan valet är dessutom korkat. För dom får bara en väldigt kort tid vid makten och under den tiden kommer det att vara kaos vilket knappast kommer att hjälpa dom i valet. Dessutom fattar jag inte varför deras väljare skulle ha en sån panik för S+Mp har ju inte ändrat tillbaka mycket av det alliansen genomförde.

 17. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  De vet om det. Tror inte de siktar på kaos före valet, utan bygger upp valrörelsen redan nu.

  Nej det är inte mycket de ändrat på. Men det ligger i ett partis natur att vilka regera. Antar jag.

  Just nu tror jag batra är själaglad att vara i opposition dessutom. Guldläge att kunna peka på S senare om deras hantering av migrationsvågen.

  Hade de bytt innan hösten 2015 hade politiken förmodligen varit exakt den samma. Men då hade S kunnat peka finger.

 18. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  Dock har politiker inom partiet hela tiden tjatat om att dom ska ta makten och deras väljare har också det. Vilket är obegripligt att man kan vara så kåt på att vara vid makten. Jag vill ju ha en röd regering men jag är inte beredd att tumma på mina humanistiska värderingar så jag står hellre ut med en blocköverskridande regering än en regering där SD har makt. Sen skulle det inte vara bra för all allianspolitik är dåligt för jämnställdhet och rättvisa.

 19. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Du måste se det från deras sida. De upplever att regeringens politik är skadlig. De vill begränsa skadan.

  Det var samma upplevelse när alliansen satt. Hade det gått att kasta ut dom från makten i förtid så hade den röda sidan gjort det.

  När det kommer till SD så tror jag det är kontraproduktivt. Vill man inte att sd ska få makt så ska man kampanja för att rösta på ett annat parti. Deras martyr-roll, och pratet om enda oppositionspartiet går hem. Och tjafset om rasister. Folk orkar inte höra på det längre. Tror många tänker rösta på dem bara för att vara obstinata. Migrationskrisen var en gudagåva till sd. Nu har de fått rätt i mångas ögon (även om du inte tycker det).

  I grannländerna har stödet minskat när de behandlats som de andra partierna. Har det inte?

  GW Persson sa en bra sak i det utomordentligt löjliga filip-o-frdrik-programet. Han vill gärna prata med Åkesson, inte inte om invandring, utan om alla andra tråkiga realpolitiska frågor.

 20. Robert Nilsson Robert Nilsson skriver:

  Hör och häpna. Tidningen etc stöder min teori om att det är valrörelsen vi ser.

  http://www.etc.se/ledare/ett-valregisserat-magplask

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
oktober 2018
M T O T F L S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Lite statistik :-)
 • 47Det här inlägget:
 • 95960Antal läsningar totalt:
 • 12Läsningar idag:
 • 18Läsningar igår:
 • 183Läsningar förra veckan:
 • 394Läsningar per månad:
 • 52929Antal besökare totalt:
 • 11Besökare idag:
 • 18Besökare igår:
 • 161Besökare förra veckan:
 • 303Besökare per månad:
 • 21Besök per dag:
Welcome , today is onsdag, oktober 17, 2018