ErkĂ€nner 😐

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Comments: 23 Comments
Published on: mars 18, 2017
Även om jag postar lite dĂ„ och dĂ„ sĂ„ Ă€r jag numera dĂ„lig pĂ„ att hĂ„lla koll pĂ„ vad som hĂ€nder hĂ€r pĂ„ G+. ï»ż

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group
23 Comments
 1. Ninna Landin Ninna Landin skriver:

  Typ inte mycket alls

 2. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Det gör nog inget..😊😉
  Vem har det egentligen..?😐😊
  SvĂ„rt nog att ha koll pĂ„ sitt liv irl 😞â˜ș

 3. Samma hĂ€r. Kollar vissa cirklar dagligen, men de svenska kan det ibland gĂ„ nĂ„n vecka nĂ€stan innan jag kollar. Sorry fĂ„r man vĂ€l sĂ€ga, men inte mycket som hĂ€nder Ă€ndĂ„ har jag mĂ€rkt…

 4. anders bolinder anders bolinder skriver:

  Det kÀnns som att g+ kommer dö

 5. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Hur lÀnge har g+ funnits?

 6. +anders bolinder ja, om det fortsĂ€tter sĂ„ hĂ€r, sĂ€rskilt bland icke engelsksprĂ„kiga personer sĂ„. G+ Ă€r ju en relativt liten plattform oavsett och sĂ€llan prioriterad bland personer som nyttjar sociala medier. Finns ett gĂ€ng jag följde pĂ„ G+ som slutat helt att finnas hĂ€r för att interaktionen med lĂ€sare eller tittare etc Ă€r för lĂ„g. Jag kan förstĂ„ dem. FĂ„r man en eller tvĂ„ plus hĂ€r pĂ„ ett inlĂ€gg nĂ€r man exempelvis har 500k prenumeranter och man fĂ„r massiv respons pĂ„ fb eller Twitter sĂ„ Ă€r det inte lönt att lĂ€gga ner energi pĂ„ en sĂ„dan plattform dĂ€r ingen bryr sig…

 7. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Nio kommentarer och totalt elva plus efter ett meningslöst inlÀgg.

  VadÄ "dött"?

 8. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Med tanke pÄ att fler av er har över 1000 följare..

 9. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Elva.
  Jo, men merparten av dem Àr kanske inte svenskar, eller bemödar sig bara om att kommentera om det man skriver Àr nÄgorlunda intressant.

  MÄnga nöjer sig med att följa andra nÀr de postar inuti ett community som man bryr sig om, och struntar i sÄdant man postar publikt eller i andra forum.

  Sen betyder inte antalet följare sÄ mycket. Min erfarenhet Àr att det Àr vÀldigt fÄ som plockar bort folk frÄn sina cirklar nÀr de blir trÄkiga, utan man bara stÀnger av notifieringarna för den personen, eller mutar dem helt. Och dÄ ser man ju inte om de nÄgon gÄng i framtiden postar nÄgot vettigt igen.

 10. Danne Johansson Danne Johansson skriver:

  Google+ Ă€r fortfarande den sociala​ plattform dĂ€r jag har mest utbyte men det kanske handlar om vad man vill diskutera och vilka grupperingar man kopplar ihop med. Lite som irl.

 11. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Tolv.. tretton..jo sÄ Àr det ju..jag stÀngde t.ex. av kattÀlskarbilder för lÀngesen. Vill jag se djur kan det ju ske i en kattgrupp. Vi Àr nÄgra menlösa som ibland skickar meningslösa suckar.. borde kanske stÀnga in oss i en grupp..

 12. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Inte om ni vill bli bemötta med att det finns annat dÀr ute. DÄ ska ni fortsÀtta posta publikt.

  Att i det tysta sitta och jÀmra sig i en egen grupp kÀnns inte hÀlsosamt.

  Livet Àr tufft, och inte ett dugg rÀttvist. Fast, det Àr det aldrig nÄgon som pÄstÄtt heller.

  Ibland behöver man ventilera.
  Bara att göra det.

  Der skadar dock inte att variera sig lite.

 13. +Jennie Edberg följare betyder ingenting, tyvĂ€rr. Sen start och sen jag blev sĂ„ populĂ€r sĂ„ har jag alltid haft lĂ„g interaktion mellan mig och de som följer mig, och pĂ„ sistone Ă€r det nĂ€stan nere pĂ„ noll och av den anledningen har jag praktiskt taget slutat publicera saker. Undantaget Ă€r lĂ€nkar till mina blogginlĂ€gg, men de blir i stort sett alltid ignorerade de med, men har slutat bry mig(Ă€ven om det inte alltid verkar sĂ„). Nu anvĂ€nder jag G+ som en kĂ€lla för tekniska nyheter och sen kollar jag de svenska cirklarna nĂ€r jag kommer ihĂ„g att göra det. Enda kommentarerna man lĂ€mnar Ă€r pĂ„ inlĂ€gg dĂ€r alla sĂ€ger samma sak, att G+ dör ut, folk ber om ursĂ€kt för att de inte Ă€r aktiva lĂ€ngre eller att de lĂ€mnar den hĂ€r plattformen för att interaktionen Ă€r för lĂ„g. Det börjar bli lite komiskt nu tycker jag… Skriver sĂ€kert sĂ„na hĂ€r kommentarer en gĂ„ng i veckan i snitt eller nĂ„tt

 14. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Kommer det upp nÄgot pÄ skÀrmen precis nÀr jag kollar in hÀr pÄ g+ sÄ kan jag slÀnga in en kommentar, om det Àr en enkel frÄga typ vad Àr alla..Vad gör alla, hÀr Àr sÄ dött. . Jag deltar sÀllan i allvarsamma el. politiska diskussioner.
  Vet fortfarande inte vad/vem som avgör om jag fÄr upp just ditt eller nÄgon annans inlÀgg.

 15. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  +Freddy HĂ„kansson​ försvann.. lika fort som han dök upp..
  Jag erkÀnner att jag nog inte tillför nÄgot speciellt varken hÀr eller nÄgon annanstans, det ligger inte för mig.
  Är inte avundsjuk pĂ„ dem som har tusentals följare eller kĂ€nner mig orĂ€ttvist behandlad hĂ€r +Kim Nilsson​

 16. Anders Jackson Anders Jackson skriver:

  Hur lÀnge har folk ojat sig om att g+ skall dö?

 17. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Sen juli 2011.

  19

 18. Blir nĂ€stan nostalgisk av den hĂ€r trĂ„den 🙂

 19. Kommer nog att fortsÀtta att posta hÀr lite dÄ och dÄ. Aktiviteten Àr vÀl inte som den var den gÄngen G+ var nÄgot nytt och spÀnnade.
  Faktum Àr att det var G+ som var det som drog igÄng mitt digitala liv pÄ allvar. En plats dÀr man trÀffade pÄ intressanta personer man aldrig hade mött annars. Nu Àr det inte mÄnga kvar som jag fortfarande har kontakt med, och FB har vÀl blivit lite av det G+ var för mig en gÄng.

  Men en sak Àr sÀker och det Àr att FB har och kommer förmodligen aldrig att ge sÄ mÄnga nya kontakter som G+ gjorde.
  DÀr skiljer man pÄ grupper och "vÀnner" sÄ den lite bredare kommer kontakten fÄr man nog aldrig dÀr dÄ bli vÀn med för de flesta Àr nÄgot helt annat Àn G+ incirklabde.

  Nu Àr det ju som det Àr men G+ kommer att bli en del av mitt digitala arv.

  Twitter har jag f ö fortfarande inte blivit vĂ€n med (Ă€r vĂ€l för mycket ordbajsare) â˜ș

 20. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Juli 2011… hade jag varken det ena eller det andra.
  Försöker rÀkna ut nÀr jag började hÀr..
  NÄgon gÄng efter det att jag fyllt femtio Är fick jag en utflykt med min bror upp pÄ globens tak och dÀrefter ett restaurangbesök med presenten..
  En rygga med en padda och g- plus.
  Blev mycket att lÀra pÄ en gÄng..
  Men nu har jag fb ocksÄ dÀr jag hittar slÀktingar och gamla vÀnner.
  Orkar inte lÀra mig mer just, allt Àndras ju sÄ fort..
  Twitter, Intagram, Kik.. Ă„h, gu vet allt som kommer och gĂ„r eller Ă€r ute eller inne just nu. 😜

 21. Sofi _ Sofi _ skriver:

  Ohhh jag Àr sporadisk lÀsare men i perioder postar jag mer Àn lÀser, i perioder min ork Àr inte alltid som den borde.
  Ibland kollar jag nÀrmare pÄ vissa personer /cirklar nÀr jag tyckt att de drunnat lite i flodflödet.

  Jag Àr rÀtt nöjd med mitt flöde.
  Jag skulle inte orka att interagera med tusentals 😊

  ❀

Kommentera

Google+ det sociala nÀtverket
december 2017
M T O T F L S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Lite statistik :-)
 • 9Det hĂ€r inlĂ€gget:
 • 73730Antal lĂ€sningar totalt:
 • 5LĂ€sningar idag:
 • 24LĂ€sningar igĂ„r:
 • 338LĂ€sningar förra veckan:
 • 623LĂ€sningar per mĂ„nad:
 • 46520Antal besökare totalt:
 • 5Besökare idag:
 • 21Besökare igĂ„r:
 • 146Besökare förra veckan:
 • 361Besökare per mĂ„nad:
 • 20Besök per dag:
Welcome , today is söndag, december 17, 2017