Erkänner ?

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Comments: 23 Comments
Published on: mars 18, 2017
Även om jag postar lite då och då så är jag numera dålig på att hålla koll på vad som händer här på G+. 

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group
23 Comments
 1. Ninna Landin Ninna Landin skriver:

  Typ inte mycket alls

 2. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Det gör nog inget..??
  Vem har det egentligen..???
  Svårt nog att ha koll på sitt liv irl ?☺

 3. Samma här. Kollar vissa cirklar dagligen, men de svenska kan det ibland gå nån vecka nästan innan jag kollar. Sorry får man väl säga, men inte mycket som händer ändå har jag märkt…

 4. anders bolinder anders bolinder skriver:

  Det känns som att g+ kommer dö

 5. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Hur länge har g+ funnits?

 6. +anders bolinder ja, om det fortsätter så här, särskilt bland icke engelskspråkiga personer så. G+ är ju en relativt liten plattform oavsett och sällan prioriterad bland personer som nyttjar sociala medier. Finns ett gäng jag följde på G+ som slutat helt att finnas här för att interaktionen med läsare eller tittare etc är för låg. Jag kan förstå dem. Får man en eller två plus här på ett inlägg när man exempelvis har 500k prenumeranter och man får massiv respons på fb eller Twitter så är det inte lönt att lägga ner energi på en sådan plattform där ingen bryr sig…

 7. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Nio kommentarer och totalt elva plus efter ett meningslöst inlägg.

  Vadå "dött"?

 8. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Med tanke på att fler av er har över 1000 följare..

 9. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Elva.
  Jo, men merparten av dem är kanske inte svenskar, eller bemödar sig bara om att kommentera om det man skriver är någorlunda intressant.

  Många nöjer sig med att följa andra när de postar inuti ett community som man bryr sig om, och struntar i sådant man postar publikt eller i andra forum.

  Sen betyder inte antalet följare så mycket. Min erfarenhet är att det är väldigt få som plockar bort folk från sina cirklar när de blir tråkiga, utan man bara stänger av notifieringarna för den personen, eller mutar dem helt. Och då ser man ju inte om de någon gång i framtiden postar något vettigt igen.

 10. Danne Johansson Danne Johansson skriver:

  Google+ är fortfarande den sociala​ plattform där jag har mest utbyte men det kanske handlar om vad man vill diskutera och vilka grupperingar man kopplar ihop med. Lite som irl.

 11. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Tolv.. tretton..jo så är det ju..jag stängde t.ex. av kattälskarbilder för längesen. Vill jag se djur kan det ju ske i en kattgrupp. Vi är några menlösa som ibland skickar meningslösa suckar.. borde kanske stänga in oss i en grupp..

 12. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Inte om ni vill bli bemötta med att det finns annat där ute. Då ska ni fortsätta posta publikt.

  Att i det tysta sitta och jämra sig i en egen grupp känns inte hälsosamt.

  Livet är tufft, och inte ett dugg rättvist. Fast, det är det aldrig någon som påstått heller.

  Ibland behöver man ventilera.
  Bara att göra det.

  Der skadar dock inte att variera sig lite.

 13. +Jennie Edberg följare betyder ingenting, tyvärr. Sen start och sen jag blev så populär så har jag alltid haft låg interaktion mellan mig och de som följer mig, och på sistone är det nästan nere på noll och av den anledningen har jag praktiskt taget slutat publicera saker. Undantaget är länkar till mina blogginlägg, men de blir i stort sett alltid ignorerade de med, men har slutat bry mig(även om det inte alltid verkar så). Nu använder jag G+ som en källa för tekniska nyheter och sen kollar jag de svenska cirklarna när jag kommer ihåg att göra det. Enda kommentarerna man lämnar är på inlägg där alla säger samma sak, att G+ dör ut, folk ber om ursäkt för att de inte är aktiva längre eller att de lämnar den här plattformen för att interaktionen är för låg. Det börjar bli lite komiskt nu tycker jag… Skriver säkert såna här kommentarer en gång i veckan i snitt eller nått

 14. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Kommer det upp något på skärmen precis när jag kollar in här på g+ så kan jag slänga in en kommentar, om det är en enkel fråga typ vad är alla..Vad gör alla, här är så dött. . Jag deltar sällan i allvarsamma el. politiska diskussioner.
  Vet fortfarande inte vad/vem som avgör om jag får upp just ditt eller någon annans inlägg.

 15. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  +Freddy Håkansson​ försvann.. lika fort som han dök upp..
  Jag erkänner att jag nog inte tillför något speciellt varken här eller någon annanstans, det ligger inte för mig.
  Är inte avundsjuk på dem som har tusentals följare eller känner mig orättvist behandlad här +Kim Nilsson

 16. Anders Jackson Anders Jackson skriver:

  Hur länge har folk ojat sig om att g+ skall dö?

 17. Kim Nilsson Kim Nilsson skriver:

  Sen juli 2011.

  19

 18. Blir nästan nostalgisk av den här tråden 🙂

 19. Kommer nog att fortsätta att posta här lite då och då. Aktiviteten är väl inte som den var den gången G+ var något nytt och spännade.
  Faktum är att det var G+ som var det som drog igång mitt digitala liv på allvar. En plats där man träffade på intressanta personer man aldrig hade mött annars. Nu är det inte många kvar som jag fortfarande har kontakt med, och FB har väl blivit lite av det G+ var för mig en gång.

  Men en sak är säker och det är att FB har och kommer förmodligen aldrig att ge så många nya kontakter som G+ gjorde.
  Där skiljer man på grupper och "vänner" så den lite bredare kommer kontakten får man nog aldrig där då bli vän med för de flesta är något helt annat än G+ incirklabde.

  Nu är det ju som det är men G+ kommer att bli en del av mitt digitala arv.

  Twitter har jag f ö fortfarande inte blivit vän med (är väl för mycket ordbajsare) ☺️

 20. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

  Juli 2011… hade jag varken det ena eller det andra.
  Försöker räkna ut när jag började här..
  Någon gång efter det att jag fyllt femtio år fick jag en utflykt med min bror upp på globens tak och därefter ett restaurangbesök med presenten..
  En rygga med en padda och g- plus.
  Blev mycket att lära på en gång..
  Men nu har jag fb också där jag hittar släktingar och gamla vänner.
  Orkar inte lära mig mer just, allt ändras ju så fort..
  Twitter, Intagram, Kik.. åh, gu vet allt som kommer och går eller är ute eller inne just nu. ?

 21. Sofi _ Sofi _ skriver:

  Ohhh jag är sporadisk läsare men i perioder postar jag mer än läser, i perioder min ork är inte alltid som den borde.
  Ibland kollar jag närmare på vissa personer /cirklar när jag tyckt att de drunnat lite i flodflödet.

  Jag är rätt nöjd med mitt flöde.
  Jag skulle inte orka att interagera med tusentals ?

  ❤️

Kommentera

Google+ det sociala nätverket
oktober 2018
M T O T F L S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Lite statistik :-)
 • 30Det här inlägget:
 • 96329Antal läsningar totalt:
 • 8Läsningar idag:
 • 15Läsningar igår:
 • 399Läsningar förra veckan:
 • 763Läsningar per månad:
 • 53050Antal besökare totalt:
 • 8Besökare idag:
 • 15Besökare igår:
 • 150Besökare förra veckan:
 • 424Besökare per månad:
 • 20Besök per dag:
Welcome , today is tisdag, oktober 23, 2018