Det finns trötta Poliser och sen finns det fantastiska Poliser

Nu har det ju lugnat ned sig kring den trötte Springaren men här har vi en representant från samma yrkeskår som verkligen försöker göra en en insats kring det den trötte är trött på.

Ett kickstarter projekt jag verkligen tycker är värt att stötta!

Citat från FB-Post

Hej alla följare!

Nu har det gått ett år sedan jag gav mig ut på en resa land och rike runt för att träffa ensamkommande ungdomar och göra göra det lilla jag kunnat för att integrera ungdomar in i vårt svenska samhälle. Jag har hunnit besöka över hundra kommuner och träffat tusentals ungdomar och aktörer kring dem.

Det är viktigare än någonsin att vi idag lyckas med integrationen. Men för att nå dit måste vi på ett ärligt och öppet sätt diskutera de problem och utmaningar vi står inför. Jag tänker skriva en bok om mina erfarenheter. Om vad som funkar och inte funkar med integrationen i vårt land. Vad menar vi egentligen när vi pratar om integration? Vad menar vi med ett mångkulturellt samhälle? Vet våra politiker det? Och vad är vägen fram till en lyckad integration?

Vill du vara med och bidra till projektet, följ länken nedan


”Last Night in Sweden”/ Mustafa Panshiri & Jens Ganman
An investigative – and personal – book about the complex background to Sweden’s rising integration problems and its possible solutions.

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: maj 7, 2017

 Comments (1) 

  1. Fredrik Hansson Fredrik Hansson skriver:

    De låter skönt att de finns någon som kan vara mot vikt

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: