Visst är yttrandefrihet viktigt men…

När åsikterna man sprider i sin propaganda strider mot allt vad ett tolerant och modernt samhälle ska stå för så är frågan om man ska kunna gömma sig bakom åsiktsfriheten. Syftet med deras propaganda är ju att i grunden förändra vårt samhälle till något dör åsiktsfriheten inte är värd ett dugg.

Det finns tyvärr en ganska stor grupp som går på lögnerna som sprids och mot bättre vetande hjälper mörkermännen att få ett allt större inflytande över vårt samhälle.

Hitler och hans anhang var verkliga mästare när det gällde propaganda och lyckades lura med sig en hel nation in i katastrofen. Så yttrandefrihet i all ära men ibland behöver samhället skydda sig för att kunna bestå i sin nuvarande form. 

matildawahl.blogg.se – Sluta dalta med rasister
Häromdagen hamnade jag och en bekant i en diskussion angående Sverigedemokraterna. Vi var rörande överens om det faktum att det är ett rasistiskt och fascistiskt parti men när vi började prata om hur…

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: juli 16, 2017

 Comments (2) 

  1. Fredrik Hansson Fredrik Hansson skriver:

    Alldeles riktigt, kunde inte sagt de bättre själv

  2. Anders Jackson Anders Jackson skriver:

    Yttrandefrihet gör att Staten inte kan censurera dig från vad du vill säga. Men det hindrar inte att du därefter måste stå till svars och ta ansvar för vad du sagt.
    Som rasistiska eller antisemitiska uttalanden. Eller förtal etc. etc.

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: