Nån på LO's propagandaavdelning måste ha fått totalt hjärnsläpp!

När jag ser den här filmen så kunde det lika gärna vara något från gänget som tycker allt var bättre förr. Visst är det snyggt filmat och klippt, men vart är budskapet om vikten av mångfald m m.

För mig så känns fladdrande röda fanor lika otidsenligt som Viljans Triumf (som också var snyggt filmat).

Nej människor som tågar bakom fladdrande fanor är något som hör en till ett annat årtusendet och knappast till vårt moderna samhälle som behöver ett nytt politiskt tänkande och inte ideologier med rötter i ett samhälle som inte längre finns.

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: februari 4, 2018

 Comments (4) 

  1. Jag håller verkligen med här. En mycket snyggt producerad filmsnutt – bra filmat och klippt och bra musikackompanjerat, men med mycket oklart budskap. Vore det inte för slutsignaturen kunde det här ha kommit från vilket gäng som helst, till och med sådana gäng som de nog minst av alla vill stödja med påkostad videoreklam.

  2. Så går det när man har nästintill obegränsat med pengar. Detta är bara början. Fackförbundet är stinna som övergödda grisar och sitter på fonderade pengar, fastigheter och får dessutom in några miljarder i avgifter varje månad från hårt arbetande människor som aldrig får någon nytta av dem. Röda fanor får min mage att vända sig. Snacka om propagandaflört.

  3. Jennie Edberg Jennie Edberg skriver:

    Väldigt beige hud överallt och tråkig.. ???
    Varför ska en kvinna puffa till kudden vara vårdande och städa trappor. Sotaren behöver tydligen starka tatuerade muskler!?! Män kan sköta underredet på bilar, svetsa och såga minnsan.. Nämen kom det inte med en långhårig brandman där i alla fall.. ??
    Gör om och byt plats på alla kvinnor och män, lägg till mer färg så blir det mer glatt! Jag tror jag får fnatt!! ??

  4. Man har verkligen lyckats gå mot allt som man säger sig såt för i den här filmen. Men den kanske lockar tillbaka lite "vanligt folk".

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: