Jag börjar få nog av stollepartier

Som alla vet så anser jag att SD borde förpassas ur vår riksdag, men ärligt sagt så tycker jag att flummarpartiet MP borde gå samma väg.

Visst är miljöfrågan viktig men ett sånt här idiotiskt förslag som skulle göra alla motordrivna fordona (och båtar) som köps i år eller som kommer att fungera om 12 år värdelösa gör ju att man funderar på hur dessa stollar tänker.

Kan köpa om pratar m att det inte får säljas nya fordon av den här typen när utvecklingen kommit så långt att det finns alternativ.

Miljöpartiet: 2030 ska fossilt bränsle ha gjort sitt i Sverige – DN.SE
2030 blir året då sista droppen fossilt fordonsbränsle säljs i Sverige, om Miljöpartiet får sin vilja fram.

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: februari 13, 2018

 Comments (3) 

  1. Robert Kortell Robert Kortell skriver:

    Vem är din vän när det är – 30 C ? Joo, den som producerar el med tung brännolja. Jag börjar bli väldigt trött på att maskin ingenjörerna hela tiden får skit av personer med lågt IQ

  2. Jan-Eric Lindh Jan-Eric Lindh skriver:

    Ett stolleprov av stora mått. Detta parti är människoovänligt och förorsakar stora kostnader för människa och samhälle. Det finns dessutom inga bevis för att co2-utsläppen orsakar någon global uppvärmning

  3. smefan smefan smefan smefan skriver:

    Det är inte så ofta som jag håller med dig . Men den här gången var det klockrent. Deras förslag skulle stänga ner Sverige .

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: