Hejdå bakåtsträvarpartiet S!

Att lagstifta mot mobiltelefoner i klassrummet är verkligen att visa att det är ett parti som inte hänger med i tiden.och lever kvar i det förgågna.

Det ska vara upp till läraren och skolan att avgöra vilka verktyg man ska använda i sin undervisning.

Tittar just på Aktuellt och hör hur företrädaren för V är mot förbudet och menar att detta är ingen fråga för lagstiftning, så lite förvånande att det andra partet med ett förflutet i att staten ska kontrollera medborgarna inte vill ha det.

Skulle inte drömma om att lägga min röst på S i höst 🙁

S nya vallöfte: Mobilförbud för alla grundskoleelever
Socialdemokraterna vill se ett nationellt mobilförbud för elever i grundskolan, skriver Aftonbladet. Partiet anser att dagens lokala förbud på vissa skolor inte räcker, och att mer krävs för…

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: mars 26, 2018

 Comments (10) 

 1. S – de ultrakonservativa.

 2. Fredrik Hansson Fredrik Hansson skriver:

  Fiska röster just nu bara, de kommer med stor säkerhet inte gå igenom

 3. S, SD, M eller resten av de etablerade partierna, det är valår och jag ser inte att det finns något parti att lägga sin röst på som har en chans att kunna få något att säga till om.
  Funderar mer och mer på om inte sofflocket får bli mitt val.

 4. För den som inte är motståndare till demokratin som styrelseskick är sofflocket aldrig ett seriöst alternativ. Vi som försöker underhålla en självbild av att i vart fall inte vara helt tappade bakom flötet, har väl i våra hittillsvarande liv här på jorden ändå fått oss en eller annan insikt om hur valdeltagandet inverkar på resultatet. Bara tron på att sofflocket "minsann visar hur mycket bättre jag är än det system jag tillhör" är bara rent jävla nonsens. Vem straffar den som stannar hemma och skiter i alltsammans? Sverige har nu historiskt visserligen bland världens högsta valdeltaganden, vilket beror på oss alla, men världen sträcker sig faktiskt bortom vår egen nationsgräns. Så av nu med skygglapparna, se och tag intryck av vad som faktiskt har hänt så sent som förra året, i näraliggande länder som åtminstone inte är sämre än vårt eget (Nederländerna, Frankrike, Storbritannien, Tjeckien, Norge,…). Låtsas inte se, höra eller förstå? Mycket obegåvat!

 5. Gillar inte heller sofflocket, men vill samtidigt lägga min röst på det jag tror på och inte det jag anser vara det minst dåliga 🙂

 6. Valet står lyckligtvis inte bara mellan de åtta nu aktiva partierna i riksdagen, plus fn tror jag fem vildar. Javisst känns det kanske meningslöst att rösta på ett parti eller person som saknar utsikter att klara "kamrat fyra procent", men det är en naiv förenkling.

 7. Samtidigt så gäller det ju att man ser en helhet i partiet man väljer, är inte mycket för enfrågepartier. Kommer att ägna tiden fram till valet att noggrant titta på vad "småparterna" erbjuder.

  Vill varken ha socialism, kommunism, konservatism, fascism eller någon annan av de gamla ismerna…

 8. Du krånglar bara till det, ingen kommer tacka dig för det. Om det verkligen inte finns något parti som passar dina oerhört avancerade politiska pretentioner (framstår knappast som sannolikt), så får du väl bilda ett eget, skriva ett valmanifest och rösta på dig själv.

 9. Kanske vore något 😂

  Men kanske hittar något som i de viktigaste punkterna inte avviker allt för mycket från mina konstiga åsikter 🤔

 10. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

  +Christian Andersson Om sofflocket är bra eller dåligt beror på hur man ser på det. Har man verkligen inget parti att rösta på då finns ju bara att rösta blankt vilket är en sämre markering är ingen röst alls. Blankrösterna skiter alla i däremot oroar sig alla om det blir många som stannar på soffan. Står det mellan soffan och blankröst då är alltså soffan betydligt mer effektiv. Själv kan jag förstå frustrationen med dom partier som vi har att välja på för det är i princip bara olika varianter av höger att välja på. S är ju på höger sidan också nu och sparkar minst lika mycket på dom svaga i samhället som övriga högern. För egen del skulle jag önska att vänsternsossarna bröt sig loss och bildade ett nytt riktigt Socialdemokratiskt parti. Det saknas något mellan S och V för väljare som mig. För egen del kommer jag dock inte ta soffan för det kommer att kosta för mycket för allt för många människor det kommer att bli en V röst även fast jag tycker att dom har en del problem med vissa extrema inom partiet och ibland galna idéer men ska vi ha någon starkare röst för dom som inte har någon annars i riksdagen då måste dom stärkas. För som det ser ut nu kommer det bli endera en Allians regering med stöd av SD och vi vet ju hur det gick senast. Eller får vi en S regering med några högerpartier vilket bli måttligt bättre dom kommer att skada dom sjuka och arbetslösa i stort sett lika mycket.

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: