SĂ„ klokt 👍

Skrivet utifrÄn egna upplevelser och dÀrmed förmodligen betydligt mer sant Àn vad ledning och anhÀngare till aprilskÀmtet SD hÀver hur sig.

Visst finns det ruttna muslimer likvÀl som det finns ruttna svenskar. Att det finns ruttna svenskar Àr ju existensen av SD, NMR m m ett trist bevis för.

DEBATT: Sluta hata islam sÄ mÄr ni bÀttre
DEBATT. Debattören: Under tio Är i arabvÀrlden har jag aldrig blivit rÄnad, slagen eller vÄldtagen

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: april 1, 2018

 Comments (1) 

  1. En fantastiskt vĂ€lskriven artikel! Nu Ă€r jag inte vare sig kvinna, 70+ eller med Birgitta Danielssons bakgrund, men mina erfarenheter av muslimska omrĂ„den i Nordafrika, Mellanöstern, Indien och för den delen Sverige överensstĂ€mmer precis med skribentens – man möter som frĂ€mling en generositet, hjĂ€lpsamhet och gĂ€stfrihet som fĂ„r svenska, icke-beresta, obildade, (jĂ€vla) genomsnittslantisar (och en eller annan sverigedemokrat) att blekna. Och för övrigt tycker jag att det kĂ€nns rĂ€tt trevligt att vakna upp till böneutropen frĂ„n nĂ€rmaste minaret, Ă€ven om vi Ă€nnu ju inte Ă€r sĂ„ vana vid det hemma i Svedala.

    Det kÀnns bara litet slarvigt och onödigt att beskriva nÄgon motsÀttning mellan "muslimer" Ä den ena sidan och "svenskar" Ä den andra.

    Men fy bövlar för radikala kristna!

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: