Du lider väl inte av DIHPR "Dum i Huvudet På Riktigt"?

(Eller är så vedervärdig att du är rasist på riktigt)

Visst finns det mycket att vara missnöjd med som t ex fördelning av rikedomar, vårdköer, situationen i skolan, vädret m m. Men en sak är säker och det är att inget blir bättre genom att stödja ett parti med rötter i den avskyvärda nazismen. Att försöka bekämpa de mörka krafter genom att kopiera deras politik är också ett fullständigt vansinne.

Denna mycket klocka artikel ligger bakom en betalvägg så jag kopierar texten .
——————————————————————————
Sverigedemokraterna har en nollvision för asylinvandring, och säger att återvandring är deras nästa stora strid. Om de kommer till makten får det livsavgörande konsekvenser inte bara för de nyanlända, utan på sikt för alla som invandrat hit.

Nu är Sverigedemokraterna det största partiet bland män, det visar DN/Ipsos nya mätning. Totalt skulle 20 procent av väljarna lägga sin röst på detta parti om det var val i dag. Många av dem är så kallade missnöjesröstare. Och de begår ett enormt misstag.

Sverigedemokraterna har profilerat sig som ett parti som vill göra upp med den proppmätta politiska eliten. Men politiken skiljer sig bara från de andras på en punkt, och det gäller deras huvudfråga – deras enda egentliga fråga – invandring.

Deras grundinställning är att folk från andra länder inte har här att göra. Problemet är för dem inte hur många som kommer hit, utan att det kommer folk hit över huvud taget. De talar om en ”nollvision” för asylinvandring.

Även 1996, då färre än 6 000 personer kom hit, ansåg Sverigedemokraterna följaktligen att vi hade en ”massinvandring”. De tror inte på integration, de tror inte ens på assimilation – alltså att invandrare ger upp sin egen kultur och anpassar sig till den svenska – även om de utåt säger sig förespråka detta.

Man ska inte välja ett invandrarfientligt parti om man inte vill ha en invandrarfientlig politik.
I samband med partiets framtidskonferens i våras sade Jimmie Åkesson att det börjar bli dags att driva på om återvandring, och att det är nästa stora strid. Enligt honom finns det många bra förslag på hur människor ska förmås återvända till de länder ”där de bör bo”.

Det är denna politik Sverigedemokraterna står för, och den har livsavgörande konsekvenser inte bara för de nyanlända, utan på sikt för alla som invandrat hit. Välintegrerade far- och morföräldrar. Mammor och pappor. Våra vänner och grannar och jobbarkompisar. Sådan är nollvisionens natur.

Det finns anledning till missnöje med dagens politik. Jag är också missnöjd. Men man ska inte välja ett invandrarfientligt parti om man inte vill ha en invandrarfientlig politik. Vi har alla ett ansvar för det samhälle vi röstar fram.
——————————————————————————

Lisa Magnusson: Missnöjesrösta inte på Sverigedemokraterna – DN.SE
Sverigedemokraterna har en nollvision för asylinvandring, och säger att återvandring är deras nästa stora strid.

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Posted by | View Post | View Group

 Post details 

Categories: Gplussat
Tags: No Tags
Published on: maj 27, 2018

 Comments (3) 

  1. Robert Kortell Robert Kortell skriver:

    Karl XII förlorade slaget i Storkyrö 1713 för att man i Ylistaro visste att blanda svensk och finskt blod inte var bra. Det här får jag förstås inte skriva men jag har konstaterats ha Norsk blod och inte svenskt. Något att tänka på.

  2. +Robert Kortell 1713 visste de flesta att Gud fanns. Något att tänka på.

  3. Thomas Andersson Thomas Andersson skriver:

    Inavel har aldrig varit bra varken kroppsligt eller kulturellt. Skulle vi levt i ett land som styrts av sådana som Åkesson i alla tider då hade vi fått levt på rovor och varit genetiskt defekta allihop. Mångfald är bra.

Kommentera


 Menu 

 © 2018 - Freddy's Platta 

%d bloggare gillar detta: